Lotan pesue kävi tänään lääkärintarkastuksessa ja kenelläkään ei kuulunut sivuääniä ja muutenkin kaikki todettiin terveiksi! Mikrosirun laitostakaan ei kuulunut kuin parilta pieni inahdus. Reippaita ovat kaikki!!

Näyttelyissäkin on tullut käytyä ja Jyväskylän KV:ssä Karvahaalarin Janni repäisi kunnolla ollen VSP ja sai ekan sertinsä!! Jepestä tuomari ei tällä kertaa tykännyt ollenkaan ja laatuarvostelusta tuli EH. Helsingissä Voittaja näyttelyssä Fanni oli PN3 ja Fannin kaunis äippä Ninacan Krista voitti nartut ja sai ekan Voittaja tittelinsä! Kyydissämme tulleet Ursula ja Minni keräsi tällä kertaa meidän autoporukan pokaalit! Minni nimittäin repäisi ollen PN2 ja saaden sertin sekä vara-cacibin, joka vahvistettaneen cacibiksi, koska Krista ei voi ottaa cacibeja vastaan!! Jeppe sai jälleen EH:n liian myöhään tehdyn trimmauksen vuoksi... Koskahan sitä oppisi tekemään asiat tänään, eikä aina vasta sitten, kun on ihan pakko??

Kuvasimme tänään pentuja ja piti laittaa kuvat näkyviin, mutta olemme hukanneet muutossa kameran piuhan, enkä saa kuvia koneelle, joten kuvat tulevat sitten joskus myöhemmin.

Anni ja aina myöhässä trimmatut Karvahaalarit!