Tänään käväisimme koko perheen voimin Raumalla koiranäyttelyssä ja koirista mukana oli Lotta, joka repäs oikein kunnolla ja otti kolmannen SERTInsä ja oli ROP!!!

Paikalla oli myös pari Karvahaalaria eli Iiro PU4 ja Junnu ERI JUK3 joka olisi voittanut luokkansa jos olisin osannut esittää sen paremmin... Eli ensi kertalaisena Junnu ei oikein tahtonut kävellä neljällä raajalla ja siitä tuli sellainen laukkaa/pysähdys esiintyminen. Kehäsihteerikin kävi pahoittelemassa, kun koira olisi saanut paremman sijoituksen jos vain olisin saanut siihen jonkun kontaktin. (ja tuomari kysyi luulenko olevani Saksanpaimenkoira kehässä, kun juoksen niin kovaa) :o

Iltapäivällä, kun kotiuduimme lähdimme mökille käymään ja meidän pikkuinen Nyyti (10vkoa) käväisi nuoruuden innolla pari kertaa jo uimassakin. Tosin ei välttämättä ihan suunnitellusti... Laituri vain loppui kesken ja kelluvat kaislat eivät kantaneetkaan, mutta ei se siitä ollut moksiskaan vaan kävi vielä uintireissujenkin jälkeen kahlaamassa rannasta. Reipas ja ihana Parsonin alku!!