16.10 Jeppe käväisi luolakokeessa Vihdissä ja tulokseksi tuli B44 ja palkittiin parhaana D-B asteen koirana!!

Tuomari: Karoliina Viitamäki

Ahdinkoputken läpäisy nopea, vaivaton.

Tyhjän luolan tarkistus äänetön, täydellinen.

Arvostelu: Koira nopeasti luolaan ja luukulle. Mietintähetki luukulla, jonka jälkeen ilmoitushaukku. Luukkujen avauduttua kettu siirtyy vas. peräpesään, jonne koira nopeasti seuraa. Koira siirtyy välittömästi madalluksen alle ja painostaa kettua ponnekkaasti saaden sen puolustautumaan.Kettu ja koira vaihtavat muutamia iskuja eikä koira peräänny ketun iskujen vuoksi vaan pysyy vakaasti asemissaan koko kokeen ajan. Koiralla persoonallinen ja samalla kertova haukku. Hyvä suoritus!

 

Parsonien erikoisnäyttely oli 19.10 Porvoossa jonne suuntasimme Marin kanssa jo edellisenä päivänä vähän talkoilemaan. Koirista meillä oli mukana Elvis (Karvahaalarin Elvis), Lotta (Erimarin Annimanni), Jeppe (Miselin Mohican), Janni (Karvahaalarin Janni), ja Nyyti (Karvahaalarin Nyyti). Näistä parhaan tuloksen siellä teki Nyyti voittamalla 7-9kk narttupennut häviten ainoastaan 5-6kk narttupentujen voittajalle ja saaden niin ihanan arvostelun, että kerrankin on pakko se kirjoittaa esille:

Excellent little terrier. Beautiful outline and level topline. Tailset and tail just perfect. Strode out well on the move. Precented and handled to perfection!

2005671.jpg

Nyyti

Elvis ja Lotta saivat ERIn, Jeppe ja Janni EH:n.

Paikalla oli myös Nyytin sisko Karvahaalarin Niiskuneiti joka ei sijoittunut pennuissa ja Karvahaalarin Leevi, joka sai ERIn ja oli aivan loistavasti junioriluokan kolmas! Kiitos molemmille, kun toitte omistajanne paikalle! Ja Artun omistajille onnittelut hienosta tuloksesta ja ensiesiintymisestä näyttelykehässä. Teistä kuullaan vielä! ;)

2005672.jpg

Karvahaalarin Leevi eli Arttu

Narttujen voittajaksi ylsi 84 nartun joukosta Lotan sisko Erimarin Annamania!! Aivan loistavaa! Onnittelut vielä kerran sinne päin.

 

Lisää kokeita Jepelle on suunnitteilla ja muutama näyttelykin tälle vuodelle vielä mahtuu!

Anni

 

p.s. kuvat Lars-Erik Jansson