Uusi vuosi on alkanut ja ei kauhean hyvissä merkeissä. Meillä on nimittäin minä ja mies molemmat lomautettuina toistaiseksi. Ja siihen, kun lisätään vielä kaikki muu, mitä en edes viitsi julkisesti huudella, niin ihanaa, että on edes terve rakas poika, mies, koirat ja viikottaiset agilityreenit Minnin kanssa piristämässä.

Näyttelyissäkin on Karvahaalareita nähty jo tämän vuoden puolella. Eli sisarukset Mustanaamio (Musti) ja Minni (Ino) olivat Juvalla ryhmänäyttelyssä, tuomarina Marja Talvitie. Molemmat saivat EH:t ja loistavat arvostelut. Onnittelut nuorille!

Turussa olimme myös, tuomarina Astrid Lundava. Jeppe PU2, Karvahaalarin Onnen Amuletti (Myytti) PEK3 ja Janni ja Nyyti saivat H:t hyvillä arvosteluilla, mikä oli ihan hullua. Olen tottunut H:lla saavani arvosteluun oikeasti muuta kuin Hyvä tyyppi, Hyvä koko ja luusto, Kaunis pää ja ilme yms.Yllättynyt  Molemmilla ainoat negatiiviset asiat oli liian suora selkä ja alhainen hännän kiinnitys, mikä sekään ei edes pidä paikkaansa, mutta jokainen tuomarihan sanoo vain oman mielipiteensä. Eli tiedän minkä tuomarin kierrän täst edes kaukaa, sillä tuolla tuomarilla pärjäämisestä en voisi olla edes tyytyväinen.

Tässä vielä Myytin terveiset Turkuun!

Silmätarkastuksissa on käynyt TammikuussaHymy:

Karvahaalarin Elvis 5,5v, silmät ok

Karvahaalarin Fiba 4,5v, silmät ok

Karvahaalarin Hulabaloo 3,5v, silmät ok

Karvahaalarin Lilla Myy 1v,  silmät ok, polvet 0/0

Karvahaalarin Leevi 1v, silmät ok, polvet 0/0

Ninacan Fanny 3,5v, silmät ok

Ninacan Piper 12,5v, silmät ok, normaaleja ikä muutoksia. Halusin tarkastaa Ekku-papan silmät vielä, kun normaalissa huoneen valossa Ekun silmät näyttää ihan sameilta, mutta se on kuulemma ihan normaalia tuon ikäisellä ja kirkkaassa valossa silmät olivat ihan kirkkaat.

Taas sai huokaista helpotuksesta näiden osalta ja toivottavasti myös monet muut Karvahaalarit muistaisivat käydä tarkastuksissa, varsinkin kun ikää alkaa olla yli 3v.