Vähän päivitystä välillä taas!

Mistähän sitä aloittaisi.. Nyytin jalka pelittää ihmeen hyvin varpaan poiston jälkeen jo nyt, vaikka leikkauksesta ei ole kuin n. kuukausi aikaa. Niin asiasta tietämättömille voisi selittää, että Nyyti mursi yhden varpaansa pahasti (todennäköisesti orava jahdissa) eikä se lähtenyt paranemaan, niin päädyimme eläinlääkärien kanssa lopputulokseen, että sen poistaminen on paras vaihtoehto.

 

Näyttelyissä olemme piipahtaneet myös Keuruulla ja Tampereella: Keuruulla oli Karvahaalarin Leevi EH, Mustanaamio H, Lilla Myy H ja Janni ERI AVO2 ja Tampereella olikin hieman enemmän Karvahaalareita paikallaNauru Karvahaalarin Leevi EH, Onni Onnekas EH , Milla Makia ERI ROP SERTI!!Nauru Minni ERI, Nyyti EH ja Onnen Amuletti ERI JUK4 ja Makin emä Ninacan Fanny ERI VAL1 PN3!Karvahaalarin Kasvattajaryhmä esiintyi myös ja hienosti esiintyikin, tuoden jo toisen kerran peräkkäin kunniapalkinnon ja ykkössijanNauru Kiitos taas kaikille kasvattieni omistajille, kun tuotte hienoja koirianne näytille!!

Tässä kuva komeasta Mikistä (Karvahaalarin Onni Onnekas) kun poika oli meillä hoidossa pari päivää.

 

Keinoluolilla poikkesimme myös, kun Milla Makia oli kerran käymässä tuolta Sodankylästä ja mukaan otimme myös Elviksen, Jannin ja Fannin. Maki ensikertalaisena sai katsella kettua vain verkon takaa, eikä ainakaan pelännyt yhtään ja haukahtikin jopa muutaman kerran. Elviksellä on ollut ongelmana ensimmäisestä ahdingosta meneminen, mistä saimme sen nyt menemään kuitenkin jopa kolme kertaa. Fanni on saanut rohkeutta keräiltyä hieman lisää ja sen taidankin ilmoittaa nyt keväällä kokeisiin. Janni hoiti homman hienosti niin kuin ennenkin, mutta jää nyt mammalomalle, eli kokeisiin päästään vasta syksyllä sen kanssa.

Jepen kanssa pääsin kokeilemaan ihan oikeaakin metsästys tilannetta, mutta tosi monet pesät olivat jo tyhjiä. Yhdestä pesästä löytyi kuitenkin vielä asukas, jonka Annen Leicci kävi toteamassa ja melkein saatiin kaivettua jo poiskin. Leicci tuli parin tunnin työskentelyn jälkeen ottamaan happea pinnalle ja päätimme siinä vaiheessa päästää Jepen koeilemaan hommaa, mutta luolan sisään meno aukko osoittautui Jepelle liian vaikeaksi palaksi, kun siinä olisi pitänyt pudottautua aika matka suoraan alaspäin ja kääntyä sitten jyrkästi vasemmalle. Jäi sitten Jepeltä saalis tällä kertaa saamatta. Kahdesta muusta sisäänmeno aukosta Jeppe kävi kyllä hienosti tutkimassa, mutta ei niistä ilmeisesti päässyt riistan luo. No Leicci laitettiin takaisin hommiin ja supihan sieltä sitten saatiinkin. Kyllä me vielä Jepen kanssa mennään kokeilemaan jotain helpompaa paikkaa ensikertalaiselle, jos meidät vaan mukaan huolitaan. Kiitokset Annelle, kun järkkäsi meille mahdollisuuden päästä katselemaan Parsonia oikeassa työssäänNauru

 

Ensi viikonloppuna pitäisi laittaa auton nokka kohti Riikaa ja Latvian Voittaja-09 näyttelyä. Mukaan lähtee Jeppe ja Fanni Cacibin metsästys reissulle.

 

Pentujakin olisi suunnitteilla kevään/kesän aikana Jannille, Sissille, Minnille ja Kikalle. Saa nähdä toteutuuko noista kaikki, kun itsekin olen kesällä synnytys puuhissa.