Ainakin melkein! Elmahan on ensimmäinen kasvattamani Parsoni, joka on saavuttanut Kansainvälisen muotovalion arvon (sen emä oli eka FIN MVA) ja nyt Elma on ensimmäinen Karvahaalari, joka on käyttänyt myös nenäänsäkin MEJÄssä AVO1 tuloksen verran ja vieläpä 50 pisteellä eli täydet pinnat :D Ei voi muuta sanoa kuin WAU!! Tuohon pistemäärään ei joka plikka pystykään, eikä poikakaan;)

Saas nähdä onko Elma myös ensimmäinen luolatuloksen saaja ;D

 

Viime viikonloppuna oli myös Karvahaalarin Milla Makia eli tuttavallisemmin Maki edustamassa Karvahaalareita Oulussa kaksi päiväisissä KV näyttelyissä, tuoden myös menestystä, lauantaina PN2:n ja Sertin verran ja sunnuntaina VSP Serti Cacib!!! Maki on kyllä nimensä mukainen noita, sillä se on tähän mennessä kerännyt kuudesta käymästään näyttelysta viisi Sertiä ja kaksi Cacibia kasaan sekä JV-08 tittelin :D Saa nähdä mihin kaikkeen Maki vielä pystyy, sillä neidillähän ei ole ikää vielä kuin 1v 5kk. Nenäänsä osaa myös tämä kaunotar käyttää ja kettuakin on kerran käynyt moikkaamassa.

 

Makin sisarukset Minni eli Ino ja Mustanaamio eli Musti olivat 11.7 Laukaalla edustamassa ja molemmat voittivat luokkansa ja saivat EH:t Maija Mäkiseltä :D