Parisen viikkoa sitten kävimme ottamassa koiristamme DNA näytteet linssiluksaation geenitestiä varten. Vastauksia on tullut osalle jo. Terveeksi linssiluksaation osalta todettiin Karvahaalarin Hulabaloo, Karvahaalarin Leevi, Karvahaalarin Onnen Amuletti ja Miselin Mohican!! Vielä muutama meistä odottelee vastauksia, jotka toivottavasti ovat tulossa. Ihmetyttää vain, että viime viikon perjantaina tuli jo nämä ensimmäiset ja nyt ei keskiviikkoon mennessä ole loppuja vielä kuulunut.

muoks. Loputkin tulokset sitten tulivat. Karvahaalarin Elma, Elvis ja Lilla Myy sekä Erimarin Annimanni"Lotta" saivat terveen paperit ja Ninacan Fanny sekä Karvahaalarin Janni ovat kantajia! Eli loistavia uutisia kaikkien koiriemme ja koko kasvatustyöni osalta, kun yhtäkään sairasta ei ollut! Jannin molempien pentueiden isätkin ovat terveiksi testattuja:D Fannin toisen pentueen isä on vielä testaamatta.

 

Ninacan Fanny kävi myös silmätarkastuksessa ja sai terveen paperit jälleen 4 vuoden iässä. Samaisessa tarkastuksessa oli Karvahaalarin Onni Onnekas jolla silmät ja polvet  terveet myös.

 

Vierailulla meillä käväisi Karvahaalarin Quicksand eli Ella ja kaunis neitokainen oli siitä kasvanut. Hieman karvoja laitettiin ojennukseen siltä varalta, että neiti tekisi näyttely debyyttinsä jo tammikuussa kaapelitehtaalla.

Ella 16vkoa!

p.s. Merru muistuttaako mielestäsi ketään tuttua??