Viime viikonloppu oli aikas koirapainotteinen (koska ei olisi) sillä lauantaina pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan kisahumua agilityssa Minnin kanssa. Olimme Espoossa Parsonien agimestaruuskisoissa ja luonnollisesti mölliluokassa. Kisa jännitys oli liikaa ohjaajalle ja rata karkasi päästä savuna ilmaan ja muutamalla esteellä seisoskelin Minnin tiellä ja Minnihän kuuliaisena koirana meni minne käskin eli esteen ohi ja hyppy väärästä suunnasta;) Sijoituksemme oli 8. neljäntoista koirakon joukosta! Eli lopulta hyvää keskitasoa:)

Sunnuntaina piipahdimme Turussa näyttelyssä ja Jeppe oli tapansa mukaan PU2 vara-cacib ja Arttu perkele eli Karvahaalarin Leevi otti PU3 sijalla sertin vastaan ensimmäisessä näyttelyssä täytettyään 2v. ja valioitui saman tien!! Fanni tepasteli itsensä PN3 sijalle.

Takaisin tulo matkalla nappasimme kyytiin kennelimme uuden vahvistuksen Tallitontun Annabellan! Tosi nätti, reipas ja hyvä hermoinen nuori neiti tuntuu olevan!

 

Lotan juoksuja odotellaan pian alkavaksi ja sulhanenkin alkaisi olla kosiskeltuna! Niin ja Lotan C.I.B vahvistuskin tuli postissa eli tittelirivi senkuin kasvaa!