Ensin näyttelyrintama kuulumiset:) Karvahaalarin Dimi täytti kahdeksan vuotta ja päätti sen kunniaksi napata Tampereen KV:sta PU3 sijan ja viimeisen CACIBinsa!! Eli Dimikin saa lisätä nimensä eteen kirjaimet C.I.B. Hurjasti onnea Merrulle!! Muut Karvahaalarit menestyivät seuraavasti: Ino H, Mikki EH ja Maki EH! Myytti oli kotona kasvattelemassa turkkia.

Karvahaalarin Quickly teki näyttely debyyttinsä Kaapelitehtaalla 28.3 ja oli ROP pentu:D Hienosti veditte Allu ja Senny!!

 

Ja sitten pari Karvahaalaria pääsi näyttämään, että vaikka on kaunis, niin voi myös olla toimiva;) Eli Elma ja Janni kävivät debytoimassa luolakokeissa, jossa myös suoriuduttiin upeasti;) Karvahaalarin Elma C36 ja Karvahaalarin Janni B42 6 min koeajalla, mistä suurin osa meni siihen, ettei Jannia olisi huvittanut millään mennä ahdingosta tällä kertaa;) Eli ketun kanssa ei ehtinyt olla varmaan minuuttiakaan, kun laitettiin luukku väliin:)

 

Kikan pennut ovat jo kaksi viikkoa ja silmät näyttäisivät auenneen kaikilta, sekä kävely harjoituksia vedetään jo. Tyttö on löytänyt kodin, mutta pojat ovat vapaana;)

Kylässä käväisi Tampereen näyttelyn jälkeen Karvahaalarin Quarry "Karri" ja tyttö menetti karvansa sillä reissulla;) Pahus, kun emme huomanneet ottaa ollenkaan ennen kuvaa!

Oikein kivan näköinen neiti Karristakin oli kasvanut, hiukan korkea se on, mutta muuten todella hieno:) Ja luonteeltaan todella kiva.

 

Kaikki meidän Parsoni tytöt on nyt astutettu eli kevät pentuja on tulossa todella runsaasti;D