Jannin tytär Karvahaalarin Onnen Amuletti "Myytti" jatkaa äitinsä jalanjäljissä ja teki kaksi B-tulosta LUT kokeissa ihan yhtä lyhyillä koeajoilla kuin äitinsä. Nyt odotellaan pari viikkoa ja Myytti menee A-kokeeseen kokeilemaan irtoaako sillekin käyttövalion arvo kolmella kokeella!

13.5 Kangasniemellä debytoivat näyttelyssä Tallitontun Annabella "Yoda" ja Karvahaalarin Quicksand "Ella", Yoda ollen ROP pentu ja Ella PN2 ja eka serti!!! Karvahaalarin Mustanaamio esiintyi siellä myös erittäin vakuuttavasti voittaen urokset ja saaden myös sertin :D Karvahaalarin Milla Makia joutui tyytymään PN3 sijaan siskontytön viedessä sertin kuonon edestä...

Karvahaalarin Mustanaamio VSP ja After Barnakin Falling Rain ROP

Ella ja eka SERTI

 

15.5 Mari ja Merru ystävällisesti veivät koirat puolestani Raumalle, kun Minni päätti synnyttää juuri näyttelypäivänä. Sieltä kuuluikin todella loistavia uutisia: Yoda taas ROP pentu, Maki ROP serti FI MVA, N MVA!!!!! Ja Karvahaalarin Into voitti urokset ja sai ensimmäisen sertinsä:D Minun ja Marin sijoitustyttö Erimarin Damnyougirl "Jade" sai ERIn ja oli luokkansa kakkonen. Todella hienoja tuloksia!

Yodan poseerausta!

Karvahaalarin Into VSP ja Karvahaalarin Milla Makia ROP

Ja Minni on tähän mennessä synnyttänyt kolme poikaa ja kovasti toivoisin, että yksi tyttökin sieltä vielä tulisi!! "muoks" Tuli se tyttökin vielä parin tunnin tauon jälkeen ja kaikki voivat hyvin!

Huomasin näyttelytuloksia katsellessa, että Minnin veli Karvahaalarin Hurjapää oli käväissyt ensimmäisessä näyttelyssään Mynämäellä ja voittanut urokset sekä saanut SERTIN!! Wau!!

Helatorstaina ja tänä viikonloppuna Karvahaalarit ovat kyllä esiintyneet edukseen:D Yhteensä kolmesta näyttelystä, viisi SERTIÄ, viidelle eri Karvahaalarille ja kaksi niistä oli ekassa näyttelyssään!!! <3 Iso kiitos kaikille, jotka olette taas kasvattejani tuoneet esille ja Marille esittämisavusta, kun itse jouduin jäämään kätilön hommiin kotiin!! <3 Ja Merrulle, kun lähti esittämään Makia vaikka ei pitänyt;) Ja SUURET onnittelut teille kaikille!!