Kiitos Merrun "hyvien" ideoiden, käväisimme Juhannuksena Tanskassa kolmessa näyttelyssä! Lähdin matkaan keskiviikko aamuna yhdeksän aikoihin, kun Tiina tuli ystävällisesti meille hoitamaan poikia, jotta pääsemme ajoissa reissuun. Eli ajelin ensin Tornioon 630km ja siellä hyppäsin Merrun vuokraaman pommikoneen kyytiin. Eli teimme matkaa vuoden -97 fiatin asuntoautolla jonka hurjat suorituskyvyt ei aivan vakuuttaneet, muuta kuin hermoja ;) Koirista mukaamme pääsivät Jeppe (Miselin Mohican), Dimi (Karvahaalarin Dimi), Maki (Karvahaalarin Milla Makia) ja Myytti (Karvahaalarin Onnen Amuletti)

Matkaa siis kertyi Torniosta Herningiin jotakuinkin 1900km ja aikaa meni 38,5h!! Auto liikkui lähes koko ajan toisen ajaessa ja toisen nukkuessa vuoronperään. Koiria toki ulkoilutettiin joka pysäytyksellä.

Näyttelyistä ensimmäisenä oli vuorossa perjantaina Maailmanvoittaja 2010! Kaikki koiramme saivat siellä Erin ja sijoittuivat luokissaan, mikä jo oli tosi hienoa, mutta Karvahaalarin Dimi nappasi vielä tämän lisäksi Veteraani Maailmanvoittaja 2010 tittelin!! Karvahaalarin kasvattajaryhmä oli lisäksi ROP kasvattaja:)

C.I.B. Pohj MVA FIN MVA N MVA S MVA EST MVA VMV-10 KARVAHAALARIN DIMI

(kuva: Suomen Kennelliitto)

MYYTTI, DIMI JA MAKI!

(kuva: Suomen Kennelliitto)

Maailmanvoittaja 2010 titteli tuli myös Suomeen, komealle Enzolle (Miselin Maxfactor) Onnittelut Anne ja Niko, sekä kasvattaja Jaana!

ROP Enzo ja VSP Maggie

Lauantaina oli vuorossa Parsonien erikoisnäyttely, jossa Dimi sai EH:n ja loput ERIt Myytin vielä sijoittuessa PN4. Kasvattajaryhmämme oli jälleen ROP!

Sunnuntaina Terrierien erikoisnäyttelyssä Maki sitten teki sen mitä salaa toivottiin edes yhdelle matkalaisistamme, eli voitti nartut ollen lopulta VSP ja sai SERTIn!! Eli Makia saa nykyään tituleerata Pohj MVA FI MVA N MVA DK MVA KARVAHAALARIN MILLA MAKIA :)  Myytti sijoittui hienosti PN2 ja Dimi ja Jeppe saivat molemmat EH:t, kasvattajaryhmä jälleen ROP...

Kuvia näistä kahdesta näyttelystä en ottanut, kun keskityin niin esittämiseen. Reissu oli kaikenkaikkiaan mahtava kaikesta väsymyksestä, hermoilusta ja asuntoautomme hitaudesta huolimatta ja toistekin voin lähteä Merrun päähänpistoihin mukaan;)

Kotona kuvattiin meidän 1v synttärisankaria hienon lahjansa kanssa.

Häh, mihin se hävis??

Tuollahan se menossa toisen lahjan kimppuun ;)

Ja vielä Jimi muotikampauksessaan ;)