Mitäs kaikkee tässä nyt on viime päivityksen jälkeen tapahtunutkaan... Luolakokeissa ainakin oltiin ja tuloksina oli Elma B42 ja Myytti keskeytettiin, kun taas ketun näpäytettyä kunnolla Myytin rohkeus petti ja neiti lähti putkistoon kiertelemään:( Eli päätimme Tiinan kanssa keskeyttää ja Myytti saa nyt keräillä rohkeutta vähän aikaa, ennen seuraavia kokeita.

Tampereella käväistiin ryhmänäyttelyssä, jonne oli ilmoitettuna Karvahaalarin Rokki-Likka "Lissu" tuloksena tällä kertaa EH Juk2! Tuomari piti Lissua liian kehittymättömänä ikäisekseen ja tämä taisi johtua  minun "pikku" mokasta ikää kysyttäessä;) Ilmoitin Lissun iäksi 17kk, kun se on oikeasti 11kk... Tuo puoli vuottakin vähän vaikuttaa tuossa vaiheessa kehitykseen ;) Minun ja Marin yhteissijoitustyttö Erimarin Damnyougirl "Jade" oli ERI PN3 ja Marin kasvisryhmä oli ROP :)

Sit Elma käväs vähän Mejäilemässä pitkästä aikaa ja nappas heti toisesta kokeestaan toisen ykköstuloksensa, siirtyen ensi kaudella voittajaluokkaan!!! Hienoa työtä Mari ja Elma!!

Elma joskus kauan sitten <3