Myytin ihanaiset lapset ovat jo 2,5 viikkoa vanhoja ja silmät ovat auki!! Kaikki kuusi näyttävät todella ihanilta, mutta kaksi on ylitse muiden... Älkääkä kysykö miksi, koska siihen en osaa ikinä vastata ;) Tiedän vain joistakin jo heti ensi näkemältä, että tämä se on, joka jää jatkamaan Karvahaalarien sukua <3

Eli saanen esitellä Karvahaalarin Ylen Ykkönen, joka saa nimekseen Hiisi! Tämä sijoituskoti varasi tytön jo heti, kun kuulivat Myytin astutuksesta ;)

Ja Karvahaalarin Ylivoimainen, jolle etsin näyttelyistä kiinnostunutta osaomistuskotia!

Yön Ritari...

Yoda-Master

Ying-Yang

Ja Ylen Ihana

 kuvat: Tiina Raatikainen

Molemmat tytöt ovat varattuja ja kaksi pojista myös. Eli kaksi poikaa vielä vapaana ja molemmille olisi toiveissa harrastavat ja näyttelyistä kiinnostuneet kodit :) Ota yhteyttä jos haluat kauniin Karvahaalarin koristamaan sohvaasi ja mukana saat minun ja Myytin omistajan Tiinan, ikuisen tuen ja kiinnostuksen pennun kasvatukseen!

Käväisimme viime viikolla pitkästä aikaa katsastamassa mitä Karvahaalarit sanovat ketusta ja sanoivathan ne :) Minni joka ei ole ikinä halunnut liikkua ollenkaan keinoputkessa, ilmoitettiin kevään ekoihin kokeisiin Ikaalisiin... Ja tästä kunnia kuuluu Minnin parhaalle kamulle Yodalle, joka näytti mitä putkessa kuuluu tehdä, Minnin seuratessa ulkopuolelta ;) Minni diggaa kyllä luonnonluolista ja ketusta, mutta keinoluolat ei ole ennen sujuneet, joten tämä, mulle tullut yhtäkkinen oivallus käyttää Yodaa mallina, toimi ainakin tällä kertaa!!! Ella pyörähti elämänsä toisen kierroksen putkessa ja sukuunsa tullut tyttö sai ekan innostusvekkinsä :) Veli Kalle osasi ottaa vähän rauhallisemmin. Karvahaalarin Veeti (Ninacan Fanny + Torlishill Its Akinda Magic) oli ensi kertalaisena mukana ja sillä välin, kun metsästin lastani metsästä (minne Valtteri oli mennyt syvälle kissan perässä) Veeti aloitti komean haukun ketulle ja putkessakin edettiin hetken matkaa :) Aivan loistavaa työskentelyä <3

Kattokaa minkä kokoset hampaat :O

Kuvat: Niina Kivimaa

Ella eli Karvahaalarin Quicksand aloitti juoksunsa ja pitkän mietinnän jälkeen astutan Ellan, nyt jo näistä juoksuista Roosterilla (SNOW WOLF'S TRUE GRIT ) koska Rooster lähtee ensi viikolla takaisin Puolaan kotionsa. Ikähän ei ole Ellalle este jo nyt astutukseen, mutta olisin halunnut tämän kesän kierrättää neitiä näyttelyissä, kun vuoden alku on ollut niin hyvä sillä rintamalla :)

Minniä ja Yodaa olisi myös tarkoitus astuttaa tämän vuoden puolella ja lisätietoja voi minulta kysellä, jos kiinnostusta on neitien pentuihin.

Meillä on täällä myös iloittu kevään tulosta vähän kaikkien elävien toimesta! Kuvat kertokoon puolestaan :)

Ja tässä vielä kuva kuinka käy jos hanhet ei tykkää...

Itselläni on polvi mustana nahat pois samaisen Martin jäljiltä, joten en yhtään ihmettele, että hanhia pidetään koiria parempina vahteina ;) Jeppe on meillä ainoa joka ei koirista pelkää hanhia ja kaikki muut ovatkin jossain vaiheessa joutuneet niiden uhreiksi ;))))