...uudet Karvahaalarit ja Mr. Finlandin :)

Kävimme ennen pääsiäistä Tiinan kanssa parin päivän reissulla Oslossa ja matkatavaroihimme tarttui tällainen...

... ja tässä tulokas Cavalli Helsar Mr. Finland isänsä Miselin Mordorin kanssa!

Myytin pennut ovat kasvaneet jo isoiksi ja kävin heitä vähän kuvaamassa...

Karvahaalarin Ylen Ykkönen "Hiisi". Hän menee sijoitukseen Lipposille Karvahaalarin Bernardin ja Karvahaalarin Rokki-Likan kaveriksi!

Karvahaalarin Ylen Ihana "Iines" saa myös kaverikseen parson poika Elmerin!

Karvahaalarin Ylivoimainen jää Tampereelle kotiin, jossa asusteli ennen Parsonpoika Aatu, joka oli ihan ensimmäisestä Karvahaalarin pentueesta lähtöisin ;)

Karvahaalarin Yoda-Master pääsee parin pienen pojan parhaaksi kaveriksi!

Karvahaalarin Ying-Yang "Topi" jää myös Tampereelle asustelemaan!

Karvahaalarin Yön Ritari "Onni" muuttaa Kangasalle, ihan äitinsä Myytin lähelle asumaan, kotiin jossa asui vielä vähän aikaa sitten toinen Parsonpoika...

 

Nämä vauvelit ovat siis omat ihmisensä löytäneet, mutta uusia Karvahaalareita odotan innolla syntyväksi kesäkuun puolessa välissä Ellalle ja Roosterille (Karvahaalarin Quicksand+Snow Wolf's True Grit) sekä omalle ihanalle pikku Yodalleni ja Edulle (Tallitontun Annabella + Tallitontun Ursus). Näistä tulevista pennuistakin on jo paljon varauksia, joten jos olet näistä kiinnostunut, niin kannattaa kysellä lisätietoja jo nyt :D Hyviä sijoituskoteja ainakin olisi haussa Pirkanmaalta ;)

Ja lopuksi näyttely tuloksiakin välillä ;)

Lahden Kv:ssa Karvahaalarin Rokki-Likka oli PN2 ja sai Cacibin!!! Loput siellä olleet koirani, arvioitiin kaikki erittäin hyvän arvoisiksi :)