Lauantai aamuna Zoma haettiin omaan uuteen kotiinsa Uusikaarlepyyhyn ja Zomaa tulemme näkemään ainakin näyttelykehissä myöhemmin. Hänestä kuullaan varmasti myös metsästyspuuhissa :)

Zoman lähdettyä hurautin sitten Lohjalle Terri-Eriin Kallen, Kentsun ja Nupun kanssa ja matkalla kyytiimme hyppäsi myös Tiina Myytin ja Velhon kera. Tänne olikin ilmoitettu usea Karvahaalari! Pikkupennuissa debytoivat Kentsu ROP-pentu, Iines VSP-pentu ja Hiisi narttupentujen kakkonen kera kunniapalkinnon! Hieno aloitus pikkuisilla!

Kentsu pönöttää kuin ammattilainen!

Ja liikkeessä on draivia!

Uroksissa Kalle (Karvahaalarin Quasimodo) yllätti minut täysin voittaen urokset ja ollen lopulta VSP!! Kalle sai toisen sertinsä täältä, joten yhtä vielä metsästämme valioitumiseen. Manu (Hurjapää) ERI valiourosten 2.

Kalle odottelemassa vuoroaan.

 

Nartuissa Nuppu ( Warma Nakki) sai ERIn ja oli junnunarttujen neljäs, Lissu (Rokki-Likka) sai EH:n liikkeistä tuli moitintaa ja Lissulla onkin jo aika varattuna hierontaan, kun toinen takajalka vähän jumittaa. Myytti (Onnen Amuletti) ylsi narttujen neloseksi!!

Kasvattajaryhmässä sija 1. KP!! Ryhmän arvostelu oli hienoa luettavaa, kun kaikki koirat olivat eri yhdistelmästä peräisin ja vain kahdella oli edes sama emä :D

"Excellent Quality Group, All With very typical heads, Very good expressions, Bodies are very good size with correct chests, All very similar in type"

 

Sunnuntaina vuorossa oli Tervakosken KV ja olin ilmoittanut sinne vain Ellan (Quicksand). Vähän harmitti, kun uroksia siellä ei ollut kuin kolme, etten älynnyt Kallea sinne ilmoittaa. No Ella oli luokkansa kakkonen ja sai SA:n!! Hieman Ella oli vieläkin turhan hoikassa kunnossa pentujen jäljiltä, joten lihotuskuuria pukkaa. Myytti tepasteli itsensä täällä ihan rotunsa parhaaksi asti ja sai CACIBin!!

Oli kyllä hieno viikonloppu tuloksien, seuran ja kelien suhteen!!