Kaksi pennuista on lähtenyt jo omiin uusiin koteihinsa. Zumba Parkkuuseen ja Zanni sijoitukseen Virolahteen, parin russelin kaveriksi. Vielä olisi neljä Ellan pennuista kuitenkin pitämässä meteliä yllä... Ei vaiskaan tämä on ollut harvinaisen hiljainen ja sopuisa pentue! Jopa Valtteri 2v. menee edelleenkin pentuaitaukseen pitämään pennuille seuraa. Yleensä tämän ikäisten pentujen aitaukseen ketään ei huvita enää mennä, kun pureminen on jo niin hurjaa. Kaksi pojista tullaan hakemaan ensi viikonloppuna ja yksi tyttö ja yksi poika on edelleen vapaana.

Todella outoa kyllä, että pentuja on luovutusikäisinä vielä vailla kotia, kun yli kymmenen vuoden aikana mitä olen tätä rotua kasvattanut, yleensä pennut ei ehdi edes syntyä ilman, että on jonoksi asti varauksia. Olisikohan uusia kasvattajia tullut nyt niin paljon, että pentuja on tarjolla todella runsaasti. Onneksi meillä on tilaa pitää pentuja vähän pidemmänkin aikaa ja pihaa missä saa toteuttaa pienen metsästyskoiran ensi saalistuksia. Ja vanhemmat koiramme pitävät huolta, että nuoriso pysyy kurissa ja järjestyksessä :)

Tässä vielä vähän kuvia pikkuisista.

Tytöt Zoma ja Zumba hinausauto Martin hinauksessa ;)

 

Zumba todellinen rauhallisuuden ja harkitsevuuden perikuva :)

 

Sijoitustyttöni Zanni, joka on ihan isoisoäitinsö Fannin kopio tässä iässä <3

 

Zoma, joka sai nimensä... Arvaa mistä? Tämä rohkea pikku neiti on vielä vapaana ;)

 

Zorro, joka on porukan ehdoton päällikkö! Zorrolla riittää luonnetta ja omaa tahtoa :) Zorro muuttaa Turun suunnalle ja tullaan varmasti näkemään ainakin näyttelykehissä, mutta myös jonkun verran agilityn puolella myös.

Ze Rekku pääsee ihanaan kotiin Ylöjärvelle, missä meidän Minni kävi jo aiemmin koekäytöllä, että lapset ei varmastikaan ole allergisia :)

 

Zeus olisi myös vielä omaa ihmistä vailla. Tässä pojassa raameja riittäisi näyttelykehiin ja luonteeltaan tuntuu olevan ihanan rauhallinen, mutta rohkea.

 

Näyttelyitä on tullut jonkun verran kierreltyä taas ja tuloksina mieleen muistuu Tuusulassa Kirpun (Midian's Black Dahlia) eka serti, heti ekassa junnuluokan näyttelyssä!! Ransäterissa Myytti (Karvahaalarin Onnen Amuletti) VSP ja uudet tittelit: Ruotsin ja Pohjoismaiden Valio!!! Porin KV:ssa Kalle (Karvahaalarin Quasimodo) ROP eka serti ja toka cacibbi!!! Karvahaalarin Elviksen ensimmäinen veteraanikehän valloitus ja tuloksena ROP veteraani ja vielä paras uros kakkonen!!! Kolmosena oli muuten Elviksen siskon poika Erimarin Disaster!! Tuomari totesi parhaat urokset laitettuaan järjestykseen, että kaikki kolme ovat kovin saman tyyppisiä. Ihmekkös tuo, kun ovat sukulaisia :D

Varmaan muitakin muistettavia olisi, mutta juuri nyt ei satu mieleen. Onnea kaikille Karvahaalareille ja heidän omistajille, jotka ovat missä tahansa lajissa tai kotona menestyneet!!