Pitkään aikaan en ole näköjään tännekään kirjoitellut... Tuntuu, että vuorokauden tunnit on nykyään vähentyneet huomattavasti ja mitään ei ehdi tekemään. Tämä meidän tietokonekin on tehnyt kaikesta nettisurffailusta raivostuttavaa, kun kirjautumiset mihin tahansa kestävät ikuisuuden.

Kaikkea hienoakin on tapahtunut, kaikesta huolimatta. Myytti eli Karvahaalarin Onnen Amuletti oli vuoden 2011 näyttely Parson narttu!!! Loppujen kasvattieni sijoituksista en uskalla sanoa mitään, kun listalta joka julkaistiin yhdistyksen vuosikokouksessa 27.2 oli unohtunut muutaman koiran tulokset ja korjattua listaa ei yhdistys ole vieläkään julkistanut :(  Liekö uudella hallituksella tärkeämpää tekemistä... Hieman yhdistyksen uudet tuulet hirvittävät, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Fanaattisuus missään asiassa ei lupaa hyvää ja tasapainon säilyttäminen on tärkeää.

Myytti ja Kentsu (Cavalli Helsar Mr Finland)  olivat Myytin omistajan Tiinan ja hänen siskonsa Liisan mukana Liettuan voittajassa ja tulokset oli mahtavat. Myytti voitti ensimmäisenä päivänä koko potin ja sai lisää titteleitä kolmin kappalein LT MVA BALT MVA LTV-12, Kentsu hävisi junioriluokassa kilpakumppanilleen, mutta sai kuitenkin ERIn ja SAn. Toisena päivänä oli tuomarina Norjalainen Per Kristian Andersen joka tykkäsi Kentsusta ihan hirveästi, joten Kentsu oli ROP jun, ROP ja sai Jun Sertin!! Arvostelukin oli huikea: Exc type, good size for age, super up of legs, good teeth, lovely head, super eyes and ears, good neck, straight back, super body for age, good angulations, exc movement with super pace, terrier temperament, nice coat. Erityisen hienoa oli kuulla, että tuomari oli sanonut harjoitusarvostelijalle turkista, näkee, että omistaja on tehnyt paljon työtä turkin eteen :) ÄLÄ! Tuossa turkissa on enemmän verta, hikeä ja kyyneleitä, kuin olisin ikinä uskonut mihinkään laittavani.

 

Myytti "joutui" tyytymään VSP sijoitukseen velipuolen voittaessa ;) Kiitos Tiina ja Liisa aivan hirveästi Kentsun viemisestä ja esittämisestä!! <3

Nyt Myytti keskittyy mahan kasvatukseen ja pääsiäisenä odottelemme pentuja syntyviksi. Ultrassa näkyi ainakin kuusi palleroa, mutta saattaa olla yksi jokerikin vielä joukossa...

 

Oma laumamme on kokenut mullistuksia, Minnin muutettua Ylöjärvelle kasvattini Kallen kaveriksi ja Fanni lähti Ullan hellään hoitoon Turkuun. Saa nähdä tulevatko tytöt vielä takaisin, mutta toistaiseksi ainakin näin :) Meille taas muutti Amerikanakita poika Mei Hung Jinhua "Keijo" josta toivottavasti tulee joskus sulhanen Martalle ja Kirpulle. Martta ja Kirppu kävivät molemmat hakemassa naimalupia ja lonkat oli A/A, kyynärät 0/0, selät ja silmät terveet, eli niiden puolesta lupa myönnetty :)

Lisää pentusuunnitelmiakin on tehty ja seuraavaksi odotellaankin juoksuja Yodalle, Nupulle ja Chilille! Kuten myös Chihupuolella Lucylle :)

Yodan sulhasen voinkin jo paljastaa:

Tällaista me täällä olemme enimmäkseen harrastaneet talven ajan:

Tiina järjesti luonaan Myytin edellisten pentujen 1-vuotis tapaamisen ja paikalla oli melkein kaikki Yoda-Masteria lukuun ottamatta :) Minulla oli mukana kuokkavieraina Yoda ja Kentsu. Todella hienosti osasivat lapsoset olla isossa porukassa ja olen ylpeä kaikista!

Ryhmärämä: Yön Ritari, Myytti, Ylen Ihana, Ylen Ykkönen, Ying-Yang ja Ylivoimainen

Myytti mamma on jo kasvattanut melkoisen mahan :)

Pojat jahtasivat jatkuvasti Hiisiä...

Hiisi ja Onni venyvät.

Onni ja Jedi tutkivat Iinestä.

Pojat: Jedi, Onni, Kentsu ja Jedi :D

Yoda, Jedi ja Kentsu imuroivat kaikki keksin murusetkin talteen ;)