Kävimme eilen silmätarkastuksessa Jepen (Miselin Mohican), Tipsun(Karvahaalarin Beauty), Elman (Karvahaalarin Elma), Lotan (Erimarin Annimanni) kanssa ja kaikki saivat terveen paperit. Tipsulla ikää onkin jo 8 vuotta ja olikin kiva kuulla, että vanhan rouvan silmät eivät näytä yhtään ikäisiltään, eli ikämuutoksia ei ole vielä alkanut ilmestyä ollenkaan. Mukanamme tarkastuksessa oli myös Elman tulevien pentujen isä Velho (Miselin Mordor) ja terveeksi Velhokin todettiin.

 

Mejää treenasimme muutama viikko sitten ja Jeppe vetäisi jäljen kuin ammattilainen, joten kokeet odottavat siinäkin lajissa. Fanni puolestaan sai kesken jäljestyksen näkymän ja hajun autoistamme ja lähti suoraan niitä kohti, unohtaen alkuperäisen hommansa. Sen kanssa otamme seuraavan kerran vähän lyhyemmän jäljen. Elma hoiti homman niinkuin pitää myöskin ja Elvistä puolestaan hieman hirvitti veren haju, mutta muuten jäljesti kyllä hyvin loppuun asti.

 

Luolatreeneissä myöskin piipahdimme ja Jeppe olikin kerännyt itseluottamustaan edellisten kokeiden jälkeen sen verran, että sitä jouduttiin irrottelemaan ketun leuasta... Kokeisiin siis suuntaamme parin viikon päästä ja marraskuussa. Lotta näytti myös kykynsä tähän lajiin ja Nyytikin pisti ketulle kunnon haukut ristikon takaa.

 

Näyttelyssä piipahdimme Nyytin kanssa Orivedellä pari vikkoa sitten ja Nyyti oli ROP pentu. Fannin ja Jepen tytär Karvahaalarin Minni oli siellä myös ja sai myöskin kunniapalkinnon.

Tulevia näyttelyitä meillä onkin aika paljon mm. erkkari tässä kuussa, sen jälkeen Seinäjoen KV, Viro marraskuun alussa ja sitten taisi olla vielä Jyväskylän KV.