oli koiranäyttely viime lauantaina ja me tietenkin olimme sinne ängenneet hirveään tungokseen taas! Se on nimittäin kamalin paikka missä olen näyttelyssä koskaan ollut. Pieni upseerikerho jossa on postimerkin kokoiset kehät ja lattioilla teipatut pahvit joihin kompastelee itse ja koira:/ Mutta joka tapauksessa siellä siis olimme ja tuomarina toimi tosi tiukka Pirjo Hjelm. H:ta pukkas järjestäin hyvillekin koirille, joiden joukossa oli Karvahaalarin Minni ja Mustanaamio. Meidän Nyyti sai sentään EH:N kuten myös sijoitusnarttumme Erimarin Damnyougirl "Jade". Karvahaalarin Onnen Amuletti "Myytti" se piti jälleen linjansa ja oli PN2 ja sai oliskohan seitsemännen Sertinsä:D

 

Yoda tyttönen se kasvaa edelleen täällä kotosalla. Ei ole kenellekään kelvannut;) Enpä tiedä antaisinkokaan enää kellekään! Se on luonteeltaan aivan ihana hännän heiluttaja, joka ei kettuakaan arastellut yhtään, kun pääsi sellaiseen tutustumaan. Kauniskin ja hyvän kokoinen vaikuttaisi siitä kasvavan:)

Yoda 4kk

Maailmanvoittajaan Päätimme myös lähteä Merrun kanssa ja sinne on ilmoitettuna Jeppe, Maki ja Myytti! Mietin vielä laittaisinko Karvahaalarin Quicksandin "Ella" sinne myös junioriluokkaan, niin saisin kasvattajaryhmän myöskin kasaan;) Olisihan se makea esittää kasvattajaryhmä maailmanvoittajassa. Sillä oletuksella tietenkin, että kaikki tyttömme saisivat vähintään EH:n siellä;) Lähinnä halusin lähteä katsomaan muiden maiden Parsoneita livenä, mutta kun kerran mennään niin tokihan otan koiriakin mukaan! Asuntoauto on jo varattuna ja nyt vain odottelemme jännityksellä, että tulisi kesäkuu;D (sitä ennehän on vain tavoitteena saada Maki ja Myytti Suomen valioiksi, että jos sattuisimme saamaan sertin Tanskasta, niin voivat valioitua sieltä myös)