Nyt nimittäin on niin kovat pakkaset täällä, että enpä muista koska olisi viimeksi ollut joulukuussa. Nykyäänhän tuppaa olemaan sellainen parin viikon kunnon pakkasjakso tammi-helmikuun tienoilla ja muuten saamme nauttia vesisateista ja loskasta. Ja koska olen uuden kameran onnellinen omistaja niin kuviakin pitää ottaa kaikesta mahdollisesta. Valitettavasti en huomannut äsken lenkille mennessä napata kameraa mukaani, mutta ikkunan läpikin saa vähän tunnelmasta kiinni.

Viime viikonloppuna oli Helsingissä Voittaja-09 ja Pohjoismaiden Voittaja-09 näyttelyt. Karvahaalareita siellä oli edustamassa Arttu, Maki ja Myytti. Arttu sai molempina päivinä EH:n ilmeisesti tuomarit pitivät sitä kookkaana.. Maki myös joutui tyytymään molempina päivinä EH:n, mikä tuntui herättävän hämmästystä laajasti yleisön joukossa, jopa rapakon takaa tulleen vierailijan suunnalta;) Ihmeellisintä oli sunnuntain arvostelussa ainoana "huonona" puolena mainittu liian pieni (33cm) ja lyhyt runko

No joo, ainahan näyttelyt perustuvat vain ihmisen omaan mielipiteeseen ja sehän meillä jokaisella on omamme;) Kuten niin monet saivat kuulla korvat punaisena lauantaina Myytin sijoituttua;( Kovin tunteita herättäväähän tämä näyttely touhu on ja kateutta, pettymyksiä ja joskus toisten menestystä on vain opittava sietämään. Toisten ilkeissä kommenteissa on se hyvä puoli, että silloin tietää oikeesti menestyneensä;)

Eli Myytti kaunokaisemme sitten puolestaan piti oikein kunnolla mainettamme korkealla molempina päivinä ja oli lauantaina PN3 ja sunnuntaina tiukan kisan jälkeen hävisi veteraani AB Falling Rainille eli Kirpulle ja sai PN2 sijoituksen lisäksi SERTIn ja CACIBin!!! <3

Yoda tyttönenkin kasvaa kovaa kyytiä ja ilokseni sen isäksi varmistui Halshimoor Final Countdown, mitä kovasti toivoinkin.

Minninkin kanssa ovat niin hyvää pataa, että Minni on vuokrannut oman nurkan Yodalle omalta pediltään:)

Valtteri kasvaa myös hurjaa vauhtia ja täyttääkin kohta 6kk!! Suurinta riemua aiheuttaa nyt se, kun pääsee hyppykiikkuun leikkimään isoa poikaa;)

 

Näyttelyissä otetut kuvat ovat Toni Lundin käsialaa.