Vappu lauantai aamu alkoi pamauksella... Nimittäin kyynärpääni pamauksella :/ Kompuroin koiria tarhaan viedessä ja yritin varoa vasemmassa kädessä olevaa Marttaa sillä tuloksella, että otin koko painolla tukea oikealla kädellä taaksepäin ja se sano PAM! Hirveä turvotus ja särkylääkkeitä naamaan ja lääkäri yritti vääntää hermopinnettä paikalleen muutamaan otteeseen, mutta eihän se mennyt, kun vikana oli murtuma!! Maanantaina sekin vasta selvisi, kun pääsi kuvauksiin, eli siihen asti ajattelin jonkun jänteen vain venähtäneen...

Vappu sunnuntaina olin Kirpun ja Martan kanssa Lahdessa pentunäyttelyssä ja sinne oli ilmoitettu 14 AmAkitan pentua. Kirppu ei sijoittunut luokassaan, mutta Martta oli hienosti VSP-pentu ja Martan veli Puuki oli ROP-pentu!! Kiitos kasvis-Katrille esittämis avusta ja onnittelut kasvattien hienosta menestyksestä!!

 

7.5. Lauantaina suuntasin aamusta heti Tampereen KV näyttelyyn Pirkkahalliin Chihuahua Lucyn (Karvahaalarin Musta Maija) ja AmAkita Kirpun (Midian's Black Dahlia) kanssa. Lucy esiintyi ensimmäistä kertaa elämässään ja sai EH:n mihin olen erittäin tyytyväinen, sillä Lucya jännitti alkuun niin paljon, että kehässä reipastuminen oli ihan huippu suoritus :)

Kirppu yllätti minut ihan täysin liikkumalla ja esiintymällä ihan ok sisätiloissa! Sille nuo sisänäyttelyt ovat olleet kova pala aiemmin, mutta harjoitus näköjään auttaa. Jopa niin paljon, että Kirpusta tehtiin ROP-pentu, neljän muun narttupennun joukosta!!! Tosi hienoa!

Näyttelyn jälkeen suuntasin Tiinalle luovuttamaan Myytin pentuja ja niistä lähtikin samassa rytäkässä kaikki pojat omiin koteihinsa. Hei hei Jedi, Topi, Onni ja Yoda-Master! Toivottavasti näemme vielä! Jedi eli Karvahaalarin Ylivoimainen tulee tulevaisuudessa toivottavasti olemaan ainakin yhden Karvahaalarin pentueen isä, eli jätin siihen astutusoikeuden :) Tytöt tulivatkin sitten meille asumaan loppuajaksi ja heidät haetaan kotiin loppukuusta. Hiisi menee sijoitukseen ja kaunis Iines menee Elmeri-parsonin kaveriksi ja neitiä tulemme näkemään näyttelykehissä ja keinoluolilla ainakin.

Yodan jätin Tiinalle siistittäväksi ja sunnuntain näyttelyyn vietäväksi. Kiitos Tiina kaikesta avusta pentujen hoidossa ja Yodan esittämisestä!! En olisi selvinnyt kaikesta tästä ilman loistavaa assaria ;)

Sunnuntai aamuna kello soi viideltä ja ajelin Jepen (Miselin Mohican) kanssa Karvialle meidän molempien ensimmäiseen MEJÄ kokeeseen! Olimme aamusta heti toisina vuorossa ja itsestä tuntui, että Jeppe vain pyöri ympyrää ja oli hukassa koko ajan, mutta itseasiassa se menikin hyvin ja Jeppe sai ensimmäisen AVO1. pisteillä 43!! Pisteitä vähensi jäljestysvarmuus ja etenevyys. Kulmat merkattiin tarkasti ja sorkka huomioitiin kunnolla! Vauhtia pitäisi vielä kuulemma jarruttaa ja sillä varmaan tulisi, sitä jäljestysvarmuuttakin lisää. Kaikenkaikkiaan hieno kokemus!

Sunnuntaina oli samaan aikaan, kun itse olin metsässä, Tampereen näyttelyssä vuorossa Parsonit ja siellä kasvattini Karvahaalarin Hurjapää "Manu" sai viimeisen SERTInsä ja valioitui!!! Manu oli myös ROP :) Kiitos Ulla, kun olet tuonut Manua näytille sitkeästi!! Jami oli mitaatu näyttelyssä kuulemma yli 45 senttiseksi rullamitalla :O Joo, onhan se korkea, mutta... Pohjavilla pilkuista oli myös kuulemma tullut sanomista Karvahaalarin Niiskulle, mutta ERI oli kuitenkin annettu. (ja ne pilkuthan ei ole virhe) Siskokset Nuppu ja Chili olivat taas vastakkain ja Nuppu sai ERIn ja Chili EH:n, Yoda sai myös EH:n!! Hieno päivä sielläkin ja olisi ollut kiva olla itse paikalla, näkemässä  Karvahaalarin 11. valion valioituminen!!

Ensi viikolla olisi vuorossa Minnin eka luolakoe ja yhden kerran putkessa olleelle Minnille odotuksena on, että kunhan pääsee edes kokeeseen ;)))