Tänään oli sitten vuorossa vuoden isoin ja samalla viimeinen näyttely, eli Voittaja-08 Helsingin Messukeskuksessa. Sinne oli tullut kasvattejani läheltä sekä kaukaa ja itselläni oli mukana Jeppe EVA (reppana oli telonut vasemman takajalkansa jossain ja huomasin vasta pöydällä, että se jalka tärisee kovasti ja samalla jo tuomari kysyikin, että miksi se ontuu), Nyyti EH (hänen mielestään kuulutukset olivat kammottavia) ja Janni EH (oli täys neliveto päällä)! Sitten oli Karvahaalarin Leevi "Arttu" ERI JUK3 ja Karvahaalarin Milla Makia "Maki" ERI JUK1 PN2 JUNIORI VOITTAJA -08!!! Kiitos ihan hirveästi Merrulle ja perheelle, kun viitsitte lähteä Sodankylästä asti tänne näyttelyyn tekemään upean debyytin, ihanaisen sijoitus narttuni Makin kanssa!! Ja sitten vielä pisteeksi iin päälle esitimme ensimmäistä kertaa ikinä Karvahaalarin kasvattajaryhmän ja saimme kunniapalkinnon sekä ykkössijan!!

Sain kuvan kasvattajaryhmästämme Artun omistajilta, kun itselläni oli kamera mukana, mutta en muistanut sitä ennen kuin kaikki oli jo ohi. Kiitos kuvaaja Marjolle!

2143699.jpg

Karvahaalarin Nyyti, Milla Makia, Janni ja Leevi

 

Myös Karvahaalarin Elman ja Jepen poika Erimarin Bosse oli tullut paikalle menestymään. Sille tuli kerralla kaksi titteliä JV-08 ja V-08, eli Mosse voitti kaikki urokset upeasti!! Onnittelut Anna-Marille sekä kasvattaja Marille!!