Vuoden toinen näyttely takana ja sehän oli 23.1 Turkusessa. Ei ollut turha reissu tämäkään. Itävaltalainen tuomari Phyllis Poduschka-Aigner oli tuomaroimassa ja tiukalla linjalla veti.

Karvahaalarin Siskokulta oli kuitenkin Phylliksen mieleen ja olikin ROP pentu. Sentraali Santra jäi narttupentujen 4. sijalle pigmentittömyyden ja suuren kokonsa vuoksi.
 

Uroksissa Karvahaalarin Quasimodo "Kalle" ylsi sijalle PU2 ja sai CACIBin.

"Very sound. Excellent size & proprtions. Good lines. Good head. Correct pigmentation. Good chest. Correct angulation. Very good movement still bit loose in elbows. A bit soft coat."

 

Karvahaalarin Hurjapää "Manu" EH.

 

Nartuissa Kallen sisko Quicksand "Ella" nappasi koko potin ollen PN1 ROP SERTI CACIB!!!

"Very good size. Correct proportions. Good head. Very good eyes. Good neck & chest. Correct topline. Correct angulation, wit den teney (thinly?) to over angulation in rear. Correct movement, a bit cow-hocked"

Onnen Amuletti "Myytti" joutui tyytymään EH:n pullean vatsan ja pienten hampaiden vuoksi... Masuhan on pyöreä siksi tietenkin, että siellä on pikku-Ronaldoja kasapäin ;) Myytti jää nyt viettämään ansaittua mammalomaa :)

Tässä Myytti itse aika pienenä <3

 

Näyttelystä ei valitettavasti ollut kuvia, kun itse en ehdi ikinä kuvaamaan.

Ensi viikonloppuna onkin vuorossa AmerikanAkitoiden Open show ja Martta pääsee jo kehään siellä ;) Martan kanssa kävin pari viikkoa sitten harjoittelemassa mätsärissä ja sijoituimme isojen pentujen kakkosiksi 27. pennun joukosta!! Eli ihan hyvin ilmeisesti isonkin esitys sujui, vaikka olenkin tottunut noihin Chihuihin ja Parsoneihin ;)

Jannin pennuista olisi vapaana vielä uros ja toinen nartuista ;) Molemmat ovat lupaavan oloisia näyttelyihin ja sukutaustoilla myös käyttöpuolen hommiin! Kuvat alla.

Karvahaalarin X-Factor

Karvahaalarin X-Men